ENKELE PROJECTEN EN KLANTCASES UITGELICHT

Volg Droppie Water en wordt een stuk over de taken van de waterschappen.

In opdracht van Bruns hebben wij de opvallende Droppie Water-tegels mogen maken.

 

Droppie Water leert basisschoolleerlingen door het doen van spelletjes en oefeningen over het werk dat de waterschappen doen. Op de website van Droppie Water leren kinderen van 4 tot 12 jaar spelenderwijs alles over de kerntaken van de waterschappen.

De Unie van Waterschappen richt zich op het bevorderen van kennis over waterschappen. Educatie draagt hier aan bij. De Unie van Waterschappen werkt samen met de waterschappen en basisschoolleraren aan verbetering van het lesprogramma rond Droppie Water.


Opvallende groene routestenen leiden de (brom)fietser naar een Parkeerplaats. 

Opvallende gele routestenen en app leiden langs belangrijke media hotspots. 

In samenwerking met het Grafisch Atelier Hilversum hebben wij, in opdracht van de gemeente Hilversum, de opvallende gele routestenen mogen maken voor de eerste MEDIA MILE.

 

De Media Mile is een wandelroute door de stad, die in de komende jaren wordt uitgerold. De eerste fase wordt op 27 februari met de start van 100 Jaar Mediastad geopend. Dit deel is ongeveer een kilometer lang en zet de spot vol op het roemrijke verleden van Hilversum, dat zichtbaar wordt gemaakt met de nieuwste mediatechnologieën. Met de opvallende gele routestenen als bewegwijzering en met behulp van een app kunnen bezoekers de Media Mile wandelen, die hen leidt langs belangrijke media hotspots.


In opdracht van stad Hoorn hebben wij voor ieder historische plek een unieke QR-tegel gedrukt.

Een tegel waar de stad met al haar inwoners en vele toeristen nog jarenlang plezier van zal hebben.

 

Hoorn is een oude VOC stad met veel historie. Wilt u meer te weten komen over deze historie?

Via uw smartphone kunt u informatie opvragen van historische plekken in Hoorn. Na het downloaden van de gratis app "QuickScan", richt u de camera van de smartphone op de QR-tegels die door heel Hoorn, bij deze historische plekken, liggen.


NIEUWE WEBSITE ONLINE

03 oktober 2016

 

Met trots presenteren wij onze nieuwe TEGELDRUK.nl website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 03 oktober 2016 onze nieuwe website online. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design. 

Belangrijker nog is de nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijker maken. Last but not least: De nieuwe TEGELDRUK.nl website is geheel responsive, ofwel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet. 

 

Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds. zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Met de gewijzigde structuur vind je binnen enkele muisklikken de oplossingen die wij kunnen bieden. Tevens informeren wij u onder andere over het laatste nieuws, productontwikkelingen en onze referentieprojecten.

 

In de toekomst zullen we de website nog meer gaan uitbreiden, zodat we steeds vernieuwend blijven.